Levensloopbestendige villa, architect apeldoorn, architect wenum wiesel, architect vaassen, architect twello, architect eerbeek, architect epe, ontwerp jim van oord, voad, van oord architectuur en design, vrijstaande woning, woning architect, nieuwbouw woning
Levensloopbestendige villa, De Schaker | Twello – Gelderland
26/07/2019
Groepsaccomodatie, Outdoorcare, Architect, Architect groepsaccomodatie, Ontwerp, Gelamineerde spanten, Boekelo, Ontwerp, Jim van Oord, Architect Boekelo, Architect Almelo, Architect Apeldoorn, Architect Wenum Wiesel, Van Oord Architectuur & Design, VOAD
Groepsaccommodatie | Boekelo – Overrijssel
26/07/2019

Vrijstaande villa met bijgebouwen | Almelo - Overrijssel

Geïnspireerd op de landelijke omgeving met een prachtige witte villa als middelpunt. De architect heeft gekozen voor een traditionele bouwstijl, waarbij zwart hout en metselwerk gecombineerd zijn om een warme en natuurlijke uitstraling te creëren.

Naast de villa zijn er ook een paardenstal en bijgebouw op het erf gebouwd, die naadloos aansluiten op de architectuur van de villa. Door het gebruik van dezelfde materialen en kleuren ontstaat er een mooi geheel op het erf.

De vrijstaande woning is functioneel en comfortabel ingericht, waarbij er veel aandacht is besteed aan de wensen van de bewoners. De architect uit Apeldoorn, Jim van Oord, heeft het ontwerp gemaakt en gezorgd dat er genoeg ruimte is voor het hele gezin.