Renovatie woonboerderij door architect Jim van Oord
Boerderij transformatie | Beemte-Broekland – Gelderland
17/01/2018
vrijstaande woning, nieuwbouw woning, bedrijfspand, architect apeldoorn, architect wenum wiesel, architect vaassen, architect twello, architect eerbeek, architect epe, architect klarenbeek, architect nederland, ontwerp jim van oord, voad, van oord architectuur en design, vrijstaande woning, woning architect
Energie neutrale villa met bedrijfspand | Vaassen – Gelderland
13/12/2017

Dubbele dakopbouw jaren 20 woning Wenum-Wiesel

Deze prachtige jaren 20 woning heeft een complete transformatie ondergaan door de dubbele dakopbouw met schilddak, waardoor er extra ruimte is gecreëerd op de bovenverdieping.

Bij het ontwerp van de dakopbouw is rekening gehouden met de oorspronkelijke architectuur van de woning, zodat het naadloos aansluit bij het karakter van het huis. De schilddakconstructie voegt niet alleen extra ruimte toe, maar zorgt ook voor een charmante en traditionele uitstraling. 

De verbouwing van deze jaren 20 woning met dubbele dakopbouw en behoud van authentieke details is een geslaagde mix van oude charme en moderne functionaliteit. De woning biedt nu niet alleen extra leefruimte, maar voldoet ook aan de eisen van energie-efficiëntie.