VOAD Bouwkunde

 

VOAD Bouwkunde is een bouwkundig teken- en adviesbureau gevestigd te Apeldoorn.

 

Wie is VOAD Bouwkunde

VOAD Bouwkunde is een bouwkundig bureau dat architecten, aannemers, ontwikkelaars en adviseurs ondersteunt bij tekenen en modelleren, toetsen en visualiseren van ontwerpen. Ook verzorgen wij omgevingsvergunningen voor architecten.

Architecten en bouwkundigen werken samen onder één dak aan de Hertenlaan 15 waardoor technische expertise, creativiteit en esthetiek hand in hand gaan. Dit biedt de architecten de mogelijkheid om hun focus op ontwerpen en goede communicatie te houden en gelijktijdig een breed scala aan kennis, ervaring en capaciteit tot de beschikking te hebben. 
Vanuit het centraal gelegen kantoor in Apeldoorn werkt VOAD Bouwkunde aan projecten door heel Nederland.

Visie

VOAD Bouwkunde onderscheidt zich van andere bouwkundige bureaus door zich te specialiseren in het uitwerken van architectuur. Zij doet dit op integrale manier; esthetische kwaliteit, betaalbaarheid en uitvoerbaarheid vormen de speerpunten. Kwaliteit, heldere afspraken en goede communicatie staan bij ons hoog in het vaandel.
VOAD Bouwkunde werkt voor zowel VOAD Architectuur als andere architecten en bouwpartners: zowel profit (bedrijven, ontwikkelaars), non-profit (zorg, onderwijs, maatschappelijk vastgoed) als woningbouw organisaties (woningbouwverenigingen).

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.