Over ons

Welkom bij Van Oord Architectuur & Design B.V., een architectenbureau dat in 2009 is opgericht door Jim van Oord (Architect). Ons bureau is gevestigd aan de Hertenlaan 15 in Apeldoorn en bedient zowel particulieren als bedrijven en organisaties in heel Nederland.

Ons team werkt vanuit ons centraal gelegen kantoor in Apeldoorn aan diverse projecten, waarbij we streven naar uitstekende resultaten en tevredenheid voor al onze klanten. Samenwerking vormt de kern van onze aanpak.

Mijn brede internationale basis is gevormd in mijn Australische kinder- en jeugdtijd. Van jongs af aan wist ik dat ik architect wilde worden. Ik was altijd bezig met het uitdenken van praktische en creatieve oplossingen, tekenen en bouwen. Gedreven om de beste architectonische oplossing te vinden, ben ik altijd op zoek om mijn kennis, ervaring en vakkundigheid uit te breiden.

Jim van Oord

Integraal ontwerpen

Onze missie is om integraal ontwerpen, duurzaam bouwen en een erfenis creëren waar de volgende generatie blij mee zal zijn. We geloven dat succesvolle projecten voortkomen uit samenwerking en streven naar een uitstekende balans tussen esthetische kwaliteit, technische expertise, betaalbaarheid en uitvoerbaarheid.

Virtueel bouwen met BIM

Bij Van Oord Architectuur & Design specialiseren we ons in virtueel bouwen met BIM. Dit stelt ons in staat om vanaf de eerste ontwerpfase gebruik te maken van virtual reality en 3D-impressies, waardoor we samen de juiste beslissingen kunnen nemen voor jouw toekomstige gebouw. Met BIM integreren we alle relevante informatie en specificaties in een centraal model, wat zorgt voor efficiëntie, vroegtijdige conflictidentificatie en verbeterde kwaliteit. Kortom, wij bieden innovatief en transparant ontwerpen en bouwen.

Duurzaamheid, circulariteit en biobased bouwen

Bij Van Oord Architectuur & Design hebben we een sterke focus op duurzaamheid, circulariteit en biobased bouwen. We geloven in het creëren van gebouwen die niet alleen voldoen aan de behoeften van vandaag, maar ook bijdragen aan een leefbare toekomst voor de volgende generatie.

Service gerichte aanpak

Bij Van Oord Architectuur & Design hechten we veel waarde aan kwaliteit, duidelijke afspraken en effectieve communicatie. We streven naar uitmuntendheid in ons werk en bieden betrouwbare ondersteuning aan onze klanten gedurende het hele bouwproces. Ons doel is om duurzame en functionele gebouwen te creëren die een positieve impact hebben op zowel de huidige als toekomstige generaties.

Dankzij onze expertise, toewijding en samenwerkingsgerichte aanpak zijn we in staat om unieke en succesvolle projecten te realiseren. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan uw volgende architectonische uitdaging.

Bel of mail voor een vrijblijvend ontwerp advies