Gedreven en pragmatische architect

 

Wij leven in architectuur

Architectuur bepaalt de kaders waarin wij elke dag leven, werken en spelen. Als er twee muren zijn, heb je een ruimte. Het is de taak van de architect om die ruimte zo vorm te geven dat de gebruiker zich er prettig in voelt. De combinatie van techniek en creativiteit maakt het beroep van architect leuk en uitdagend.

Ontwerpen is het oplossen van de puzzel, waarvan de stukjes bestaan uit: de eisen en wensen van de klant, het budget en de technische mogelijkheden. Het is aan de creativiteit van de architect hier een mooi geheel van te maken, dat past in de omgeving.

 

Veel plezier in mijn werk

De klant helpen een bestaand of nieuw gebouw tot een aantrekkelijk, plezierig, en functioneel geheel te maken, geeft mij als architect veel voldoening. Ik heb er ontzettend veel plezier in om samen met de klant en andere specialisten een project vanaf de eerste stappen in een conceptfase tot aan het kleinste detail in de uitvoering tot een succes te maken.

 

Internationale basis

Mijn brede internationale basis is gevormd in mijn Australische kinder- en jeugdtijd. Van jongs af aan wist ik dat ik architect wilde worden. Ik was altijd bezig met het uitdenken van praktische en creatieve oplossingen, tekenen en bouwen. Gedreven om de beste architectonische oplossing te vinden, ben ik altijd op zoek om mijn kennis, ervaring en vakkundigheid uit te breiden.

De combinatie van techniek en creativiteit maakt het beroep van architect zo ontzettend leuk en uitdagend.