architect apeldoorn, architect wenum wiesel, architect vaassen, architect twello, architect eerbeek, architect epe, architect klarenbeek, architect nederland, ontwerp jim van oord, voad, van oord architectuur en design
Servicegebouw | Almelo – Overijssel
26/07/2019
Vrijstaande villa met bijgebouwen | Almelo – Overrijssel
26/07/2019

Levensloopbestendige villa, De Schaker | Twello - Gelderland

Gerealiseerd project: een schitterende levensloopbestendige, vrijstaande woning in een prachtige traditionele stijl. Dit unieke ontwerp is volledig afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van onze klant, resulterend in een woning die de perfecte combinatie biedt van functionaliteit, esthetiek en comfort.

De woning is voorzien van een opvallende zinken dakkapel met verdiepingshoogte, die niet alleen zorgt voor een indrukwekkende uitstraling, maar ook een ruimtelijk gevoel creëert op de bovenverdieping. Dankzij de doordachte indeling en het gebruik van hoogwaardige materialen is er in elke ruimte een gevoel van ruimte en licht.

Het bouwproces van deze woning is zorgvuldig begeleid door ervaren architect Jim van Oord. Zijn expertise en aandacht voor detail hebben geleid tot een perfecte harmonie tussen functionaliteit, design en duurzaamheid.