Particulieren

Nieuwbouw/verbouw

Of u nu een geheel nieuwe woning wilt laten bouwen of een bestaande woning wilt laten verbouwen, wij zijn er om u te ondersteunen. Onze creatieve en praktische aanpak zorgt ervoor dat uw droomhuis werkelijkheid wordt, en daarbij houden we rekening met uw persoonlijke stijl, levensstijl en budget.

Specialisaties:
  • Vrijstaande woningen
  • Schuurwoningen
  • Woonboerderijen
  • Villa's
  • Bijgebouwen

Bedrijven en organisaties

Bedrijfspanden

Voor bedrijven van klein tot middelgroot formaat bieden wij hoogwaardige architectonische oplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw behoeften. Of u nu een bedrijfspand, kantoor, winkel of andere commerciële ruimte nodig heeft, wij streven ernaar om een professioneel ontwerp te creëren dat de identiteit en het succes van uw bedrijf weerspiegelt.

Ons team denkt graag met u mee om ervoor te zorgen dat de architectuur van uw pand naadloos aansluit op uw werkproces en uw bedrijfsactiviteiten ondersteunt.

 

Specialisaties:
  • Groothandel
  • Distributiecentra
  • Productie bedrijven
Zorggebouwen en wooninitiatieven

Wij begrijpen de unieke behoeften van zorggebouwen en wooninitiatieven. Onze ontwerpen zijn gericht op het creëren van veilige, comfortabele en functionele ruimtes die tegemoetkomen aan de zorgbehoeften van bewoners, terwijl ze ook een warme en huiselijke sfeer behouden.

Appartementen (dorpen)

Voor de ontwikkeling van appartementen in dorpen kunnen wij ontwerpen realiseren die aansluiten bij de lokale architectuur en de karakteristieke kenmerken van de omgeving respecteren. Wij streven ernaar om levendige en leefbare gemeenschappen te creëren die voldoen aan de behoeften van de bewoners.

Ruimtelijke ontwikkeling

Ontwikkeling/herontwikkeling

Wij bieden ondersteuning bij de ontwikkeling en herontwikkeling van gebieden. Of het nu gaat om het transformeren van verouderde gebouwen of het herbestemmen van grond, wij kunnen u begeleiden bij elke stap van het proces om waardevolle en duurzame resultaten te bereiken.

Erven (rood voor rood)

Bij het herontwikkelen van erven met een agrarische bestemming hebben wij ervaring met het 'rood voor rood'-concept. Wij kunnen u helpen bij het creëren van nieuwe kansen door het vinden van passende en innovatieve oplossingen die voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Vrijblijvend ontwerpadvies?