vrijstaande woning klarenbeek, schuurwoning, architect apeldoorn, architect wenum wiesel, architect vaassen, architect twello, architect eerbeek, architect epe, architect klarenbeek, ontwerp jim van oord, voad, van oord architectuur en design, vrijstaande woning, woning architect
Sfeervolle schuurwoning | Klarenbeek – Gelderland
29/06/2022
vrijstaande woning terwolde, nieuwbouw woning, villa, architect apeldoorn, architect wenum wiesel, architect vaassen, architect twello, architect eerbeek, architect epe, architect klarenbeek, ontwerp jim van oord, voad, van oord architectuur en design, vrijstaande woning, woning architect
Vrijstaande villa | Terwolde – Gelderland
26/07/2019

Bosvilla - Jachthuis | Epe - Gelderland

Dit prachtige jachthuis had door de jaren hen het een en ander aan schoonheid ingeleverd. Tijd voor een algehele renovatie en verbouwing. De hele woning is van binnen en van buiten volledig vernieuwd zodat de mooie bosvilla weer volledig tot zijn recht komt in de bosrijke omgeving. Een aanbouw is toegevoegd voor flink wat meer leefruimte en woonplezier. Het bijgebouw komt volledig tot zijn recht en past goed bij het woonhuis én in de omgeving. 

Review opdrachtgever:

Van Oord is uitstekend in staat om de wensen van de klant te vertalen in een concreet ontwerp. Alles fraai Inzichtelijk gemaakt met 3D-animaties.
Hij heeft ons renovatieproject vorm gegeven met respect voor de authentieke elementen van de woning in de natuurlijke omgeving. Daarbij is Van Oord niet bang om met gedurfd design iets unieks helpen te realiseren.
Naast professionaliteit zijn service en oprechte interesse in het project kenmerkend.