vrijstaande woning klarenbeek, schuurwoning, architect apeldoorn, architect wenum wiesel, architect vaassen, architect twello, architect eerbeek, architect epe, architect klarenbeek, ontwerp jim van oord, voad, van oord architectuur en design, vrijstaande woning, woning architect
Sfeervolle schuurwoning | Klarenbeek – Gelderland
29/06/2022
vrijstaande woning terwolde, nieuwbouw woning, villa, architect apeldoorn, architect wenum wiesel, architect vaassen, architect twello, architect eerbeek, architect epe, architect klarenbeek, ontwerp jim van oord, voad, van oord architectuur en design, vrijstaande woning, woning architect
Vrijstaande villa | Terwolde – Gelderland
26/07/2019

Bosvilla - Jachthuis | Epe - Gelderland

Deze prachtige bosvilla had in de loop der jaren enige schoonheid verloren. Daarom is besloten tot een grondige renovatie en verbouwing. Zowel het interieur als het exterieur van de woning zijn volledig vernieuwd, waardoor de villa weer volledig tot zijn recht komt in de bosrijke omgeving. Een ruime aanbouw is toegevoegd om extra leefruimte en woonplezier te creëren. Het bijgebouw is volledig opgeknapt en past perfect bij zowel het woonhuis als de omgeving.

Review opdrachtgever:

Van Oord is uitstekend in staat om de wensen van de klant te vertalen in een concreet ontwerp. Alles fraai Inzichtelijk gemaakt met 3D-animaties.
Hij heeft ons renovatieproject vorm gegeven met respect voor de authentieke elementen van de woning in de natuurlijke omgeving. Daarbij is Van Oord niet bang om met gedurfd design iets unieks helpen te realiseren.
Naast professionaliteit zijn service en oprechte interesse in het project kenmerkend.