kantoor almelo emergo, kantoorpand architect, ontwerp kantoorpand architect, ontwerp architect kantoor apeldoorn
Kantoor & Bedrijfspand | Almelo – Overijssel
06/10/2022
Eigentijdse woonboerderij & bijgebouw | Emst – Gelderland
28/09/2022

Prefab Premodu betaalbare woningen in Nederland

Een premodu woning is een woning die gebouwd wordt met prefab modules. Dit betekent dat de woning opgebouwd wordt uit verschillende delen die vooraf geproduceerd zijn en op locatie worden gemonteerd. Het grote voordeel van deze manier van bouwen is dat het bouwproces sneller verloopt en de kosten vaak lager zijn dan bij traditionele woningbouw.

Als prefab architect heeft VOAD verschillende eigentijdse woningbouw projecten ontworpen. Door gebruik te maken van prefab modules kunnen moderne en duurzame ontwerpen gerealiseerd worden. Ook voor een premodu woning heeft VOAD een uniek ontwerp gemaakt. Met zijn ervaring in module architectuur weet hij de mogelijkheden van prefab woning modules optimaal te benutten.

Bij het ontwerpen van premodu woningen wordt altijd gekeken naar de wensen en behoeften van de klant. Hierbij staat functionaliteit en duurzaamheid centraal. Samen met het team van Van Oord Architectuur & Design wordt er gezorgd voor een efficiënt bouwproces en een prachtige prefab woning.