vrijstaande woning, nieuwbouw woning, villa, architect apeldoorn, architect wenum wiesel, architect vaassen, architect twello, architect eerbeek, architect epe, architect klarenbeek, architect nederland,ontwerp jim van oord, voad, van oord architectuur en design, vrijstaande woning, woning architect
Vrijstaande gezinswoning | De Vecht – Gelderland
13/12/2017
Eigentijdse schuurwoning met zinken dakkapel | Twello – Gelderland
13/12/2017

Houten schuurwoning te Schuytgraaf, Arnhem

Deze houten schuurwoning is een prachtig voorbeeld van eenvoud en functionaliteit. Met zijn strakke hoofdvorm en grote glazen openingen is deze woning ontworpen om optimaal gebruik te maken van natuurlijk zonlicht en een prachtig uitzicht te bieden. De toevoeging van een stoere overkapping, houten gevelbekleding en een karakteristiek bloemkozijn voegt een uniek karakter toe aan de woning.

Het ontwerp van deze schuurwoning is gerealiseerd door VOAD in samenwerking met conStabiel uit Velp. 

Review opdrachtgever:

Ik ben zeer tevreden met het ontwerp, het uiteindelijke huis wat er nu staat en met name de samenwerking met deze architect, die flexibel, ongedwongen en oplossingsgericht was. Hij was altijd aanspreekbaar, ook voor de zoveelste wijziging en werkte keihard om alle wensen snel en naar tevredenheid op te lossen. Hij hielp ook bij onverwachte problemen die tijdens de bouw ontstonden en dacht dan niet: mijn werk is gedaan, maar verdiepte zich in het probleem en stond dan met raad en daad terzijde. Ik heb dat als zeer integer en betrokken ervaren en waar kom je dat nog tegen?