nieuwbouw kantoorpand, productiehal architect, emergo stadskanaal, architect nederland, architect apeldoorn, ontwerp jim van oord, voad, van oord architectuur en design, bouwkundig modelleur, voad bouwkunde
Uitbreiding Kantoor & Bedrijfspand | Stadskanaal – Groningen
29/11/2016
vrijstaande woning, nieuwbouw woning, villa, architect apeldoorn, architect wenum wiesel, architect vaassen, architect twello, architect eerbeek, architect epe, architect klarenbeek, ontwerp jim van oord, voad, van oord architectuur en design, vrijstaande woning, woning architect, notaris woning
Notaris woning | Nieuwegein – Utrecht
06/08/2016

Bedrijfspand vóór renovatie


Facelift bedrijfspand Tyro Remotes

Tyro Remotes kocht een pand in Almelo. Gezien de gedateerde uitstraling van het pand, was er behoefte aan een architect die op een kosten efficiënte wijze het pand een eigentijdse uitstraling kon geven.
Van Oord Architectuur & Design heeft een uitgebreid schetsontwerp gemaakt.

Review opdrachtgever

Dit project was onze eerste ervaring met Jim van Oord.
Het voor ons nieuwe maar reeds bestaande bedrijfspand moet een facelift krijgen en de indeling in het pand gewijzigd worden.

Wij zijn bijzonder tevreden over zijn enthousiaste houding, flexibele werkwijze en zijn positieve- en professionele inbreng. Het resultaat is ronduit uitstekend en meer en beter dan wij vooraf hadden verwacht.