Bekijk mijn Portfolio

Architectenbureau Deventer

Architect Deventer – Van Oord Architectuur & Design B.V.

Van Oord Architectuur & Design is een architecten bureau werkzaam in Deventer en omgeving. De klant helpen een bestaand of nieuw gebouw tot een aantrekkelijk, plezierig, en functioneel geheel te maken, geeft mij als architect veel voldoening. Vanaf de eerste stappen in het architectonische proces tot aan het kleinste detail in de uitvoering, heb ik er ontzettend veel plezier in, om als architect samen met de klant en andere specialisten een project tot een succes te maken.


Vrijblijvend ontwerpadviesgesprek

Van Oord is een eigentijdse architectenbureau die projecten in Deventer en omgeving ontwerpt. Heeft uw (ver)bouw plannen of heb je een architect nodig om uw woning in Deventer e.o. uit te werken, dan kan u vrijblijvend een afspraak maken. U bent van harte welkom bij ons op kantoor aan de Eglantierlaan 3 te Apeldoorn, en ik kom net zo graag bij je thuis. Op basis van deze architectuuradviesgesprek zal het duidelijk worden of wij de volgende stap kunnen ondernemen. Tijdens een gratis architectuuradviesgesprek zullen wij het proces van een woning in Deventer e.o. bouwen bespreken o.a. alle wensen, haalbaarheid, bestemmingsplan, welstandseisen, bouwkosten, omgevingsvergunning aanvraag, prijs- en contractvorming, het traject.


Doel als architect in Deventer

Als architect in de omgeving van Deventer is mijn doel om een creatieve en praktische ontwerp te maken dat past bij jou als klant en wat meerwaarde biedt aan de architectuur in Deventer. Ik krijg voldoening door mijn klanten zeer tevreden te stellen in alle opzichten. Ik onderscheid mij als architect door praktische te ontwerpen, uitstekend te communiceren, snel te schakelen, en om hoogwaardige architectuur te ontwerpen wat past binnen jullie budget.

Jim van Oord, aangenaam...

Recente projecten in de omgeving van Deventer

Bekijk mijn Portfolio

Gratis ontwerpadvies

Heeft u (ver)bouwplannen in Deventer e.o.

Ik ben architect voor zowel verbouw als nieuwbouw voor particulieren en bedrijven in Deventer e.o.. Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek, bel +31 630 923 988 me of neem contact op per e-mail info@voad.nl.

Bekijk mijn portfolio