Van Oord Architectuur & Design B.V.

Bureau voor architectuur- en ontwerpopdrachten in Apeldoorn en omgeving
Samenwerking tot succes

Het geeft ons veel voldoening om klanten te helpen een bestaand of nieuw gebouw tot een aantrekkelijk, plezierig en functioneel geheel te maken. Als architecten genieten wij enorm van het samenwerken met klanten en andere specialisten om een project vanaf de allereerste stappen in het architectonische proces tot aan het kleinste detail tot een succes te maken.

Op weg naar de ideale woning

Als architecten zetten wij uw visie en wensen om in een schets en uiteindelijk in de realisatie van uw ideale woning. Wij zijn er om u te begeleiden en inspireren tijdens dit proces. Samen brengen we de ideale woning tot leven. Samenwerking, zorgvuldigheid en aandacht voor detail staan centraal. Wij zijn creatief en denken graag in oplossingen. Vakkundig begeleiden wij u tijdens het hele bouwtraject. Met als doel een woning waar u zich thuis zult voelen en die volledig naar uw wensen is gerealiseerd.

Van schets tot oplevering

Bij Van Oord Architectuur & Design streven we naar persoonlijke en unieke ontwerpen, professioneel advies en volledige ondersteuning gedurende het hele proces. Wij nemen de zorg uit handen, van de eerste schets tot de uiteindelijke voltooiing, van zowel nieuwbouwwoningen, verbouwingen als utiliteitsprojecten.

Jim van Oord, aangenaam...

Enkele architectuur projecten