Verbouwing woning | Uddel – Gelderland
18/04/2024
Woonboerderij – uitbreiding | Beemte Broekland – Gelderland
12/10/2023

Verbouwing woning te Wenum-Wiesel

Deze woning, oorspronkelijk gebouwd in het begin van de 20e eeuw, wordt binnenkort onderworpen aan een grondige renovatie die het perfect zal laten samensmelten met de omgeving. Gelegen in een groene, rustige omgeving, zal de moderniseringsinspanning een harmonieuze mix van traditionele en eigentijdse elementen bevatten.

Een opvallend kenmerk van de plannen is de moderne aanbouw, die niet alleen extra ruimte zal toevoegen, maar ook voorziet in een overvloed aan natuurlijke lichtinval. Deze aanbouw zal worden geaccentueerd door een prachtig schoorsteenelement, dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook zorgt voor een gezellige sfeer.

Er wordt een eigentijdse uitstraling toegevoegd aan de woning, terwijl authentieke details worden behouden en in ere worden hersteld.

Het gebruik van veel glas in het nieuwe ontwerp is bedoeld om de groene omgeving naar binnen te brengen en de bewoners te laten genieten van het prachtige uitzicht en de natuurlijke schoonheid rondom het huis. Dit zal niet alleen zorgen voor een gevoel van ruimte, maar ook voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten.

Kortom, de geplande renovatie belooft een prachtige transformatie van dit historische huis naar een eigentijdse, comfortabele en lichte leefruimte, met respect voor het landelijke karakter en behoud van de charmante details die de authenticiteit van de oorspronkelijke constructie weerspiegelen.