Gedreven en pragmatische architect


Wij leven in architectuur

Architectuur zijn de kaders waarin wij elke dag leven, werken en spelen. Als er minstens twee muren zijn, heb je een ruimte en het is aan de architect om deze ruimte zo vorm te geven dat de gebruikers zich daarin prettig voelen. De combinatie van techniek en creativiteit maakt het beroep van architect zo ontzettend leuk en uitdagend.

Ontwerpen is het oplossen van de puzzel, waarvan de stukjes bestaan uit: de eisen en wensen van de klant, het budget en de technische mogelijkheden. Het is aan de creativiteit van de architect hier een mooi geheel van te maken, dat past in de omgeving.


Veel plezier in mijn werk

De klant helpen een bestaand of nieuw gebouw tot een aantrekkelijk, plezierig, en functioneel geheel te maken, geeft mij als architect veel voldoening. Vanaf de eerste stappen in een conceptfase tot aan het kleinste detail in de uitvoering, heb ik er ontzettend veel plezier in samen met de klant en andere specialisten een project tot een succes te maken.


Internationale basis

Mijn kinder- en jeugdtijd in Australië hebben mij een brede, internationale basis gegeven. Vanaf dat ik een jonge jongen was, wist ik dat ik architect wilde worden. Van jongs af aan ben ik bezig praktische en creatieve oplossingen uit te denken, te tekenen en te bouwen.
Gedreven om de beste architectonische oplossing te vinden, ben ik altijd op zoek om mijn kennis, ervaring en vakkundigheid uit te breiden.

De combinatie van techniek en creativiteit maakt het beroep van architect zo ontzettend leuk en uitdagend.