verbouwing bedrijfspand, architect apeldoorn, architect wenum wiesel, architect vaassen, architect twello, architect eerbeek, architect epe, architect klarenbeek, architect nederland, ontwerp jim van oord, voad, van oord architectuur en design
Renovatie Bedrijfspand | Almelo – Overijssel
29/11/2016
vrijstaande woning, schuurwoning, architect apeldoorn, architect wenum wiesel, architect vaassen, architect twello, architect eerbeek, architect epe, architect klarenbeek, architect nederland, ontwerp jim van oord, voad, van oord architectuur en design, vrijstaande woning, woning architect
Schuurwoning & bijgebouwen | Terwolde – Gelderland
01/05/2014

Traditionele Notaris Woning

De wens van de opdrachtgever was een eigentijdse woning die geïnspireerd was door de traditionele Notaris woning architectuur. Van Oord Architectuur & Design heeft met passie en expertise deze visie omgezet in een prachtig ontwerp.

Een opvallend kenmerk van de woning is de volledige onderkeldering, waardoor de begane grond ca. 90 cm boven het maaiveld staat. Dit creëert een gevoel van ruimte en luxe, en draagt bij aan de royale uitstraling van de villa. Het biedt tevens praktische voordelen, zoals verbeterde isolatie en bescherming tegen vocht.

Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan de detaillering van het metsel- en houtwerk. Elk element is zorgvuldig uitgewerkt om een harmonieus geheel te creëren. Het resultaat is een woning met een verfijnde afwerking en een tijdloze uitstraling.