Monument architect, Monumentale boerderij, Woning architect, vrijstaande woning verbouwen, eigentijdse woning verbouwing, eigentijdse architectuur, Architect Apeldoorn, Ontwerp, Jim van Oord, Architect Loenen, Architect gemeente Apeldoorn, Architect Apeldoorn, Architect Wenum Wiesel, Van Oord Architectuur & Design, VOAD
Renovatie monumentale boerderij | Loenen – Gelderland
26/07/2019
Architect gemeente Voorst, bedrijfspand architect, Bedrijfspand, Verbouwing ontwerp, Architect, Kantoor, Ontwerp, Bruntink, Voorst, Ontwerp, Jim van Oord, Architect Voorst, Architect Apeldoorn, Architect Wenum Wiesel, Van Oord Architectuur & Design, VOAD
Uitbreiding bedrijfspand | Voorst – Gelderland
26/07/2019

Vrijstaande witte villa te Angerlo, Gelderland

Het ontwerp van deze vrijstaande woning is tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen onze klant en ervaren architect Jim van Oord. Het resultaat is een stijlvolle woning met een strakke, witte gevel en een sfeervol interieur.

Onze focus bij het ontwerpen van deze woning lag op het creëren van een functioneel en leefbaar huis dat past bij de wensen en behoeften van onze klant. Het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals glas en staal, geeft de woning een moderne uitstraling, terwijl de traditionele details zoals het metselwerk bijdragen aan de sfeer van de jaren 30.

Als architectenbureau zijn wij trots op dit project en wij laten met dit ontwerp zien dat wij als Van Oord Architectuur & Design, oftewel VOAD, in staat zijn om een eigentijdse vertaling te maken van traditionele architectuur.