Ontwerp masterplan woonboerderij verbouwing
Masterplan verbouwing woonboerderij & bijgebouwen | Vaassen – Gelderland
25/04/2024

Moderne Familiewoning te Bornerbroek

Deze eigentijdse familiewoning combineert een strak ontwerp met duurzame bouwmaterialen, wat resulteert in een stijlvol en milieuvriendelijk huis. De gevel is afgewerkt met een combinatie van lichte baksteen en donker hout, wat zorgt voor een elegante en tijdloze uitstraling. Grote ramen en een schuine daklijn geven de woning niet alleen een modern uiterlijk, maar zorgen ook voor veel natuurlijk licht in de binnenruimtes.

Een opvallend kenmerk van deze woning is het ruime souterrain, dat tal van mogelijkheden biedt. Dit extra niveau kan dienen als speelruimte voor de kinderen, een thuiskantoor, een fitnessruimte of zelfs een gastenverblijf. De grote ramen in het souterrain zorgen voor voldoende daglicht, waardoor de ruimte uitnodigend en functioneel blijft.

De woning is ontworpen met oog voor duurzaamheid. De goed geïsoleerde muren en energiezuinige ramen zorgen voor een comfortabele binnentemperatuur, ongeacht het seizoen. Door het gebruik van duurzame bouwmaterialen draagt deze woning bij aan een kleinere ecologische voetafdruk.

Deze woning is meer dan een plek om te wonen; het is een moderne oase die comfort, stijl en duurzaamheid moeiteloos combineert. Of je nu geniet van een rustige avond thuis of een feestelijke bijeenkomst met vrienden en familie, deze woning biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid.