VOAD Bouwkunde


VOAD Bouwkunde is een bouwkundige teken- en adviesbureau gevestigd in Apeldoorn.Wie is VOAD Bouwkunde

VOAD Bouwkunde is een bouwkundig bureau dat architecten aannemers, ontwikkelaars en adviseurs ondersteunt bij tekenen en modelleren, toetsen en visualiseren van ontwerpen. Architecten en bouwkundigen werken samen onder één dak aan de Hertenlaan 15 waardoor technische expertise, creativiteit en esthetiek hand in hand gaan. Dit biedt de architecten de mogelijkheid om hun focus op ontwerpen en goed communicatie te houden, en gelijktijdig een breed scala aan kennis, ervaring en capaciteit tot mijn beschikking te hebben. Het bureau ondersteunt de architecten, hun opdrachtgevers en de andere bouwpartners in het tekenen/modelleren, toetsen en visualiseren van gebouwen.
Vanuit het centraal gelegen kantoor in Apeldoorn werkt VOAD Bouwkunde aan projecten door heel Nederland.Visie

VOAD Bouwkunde onderscheidt zich van andere bouwkundige bureaus door zich te specialiseren in het uitwerken van architectuur. Zij doet dit op integrale manier; esthetische kwaliteit, betaalbaarheid en uitvoerbaarheid vormen de speerpunten. Kwaliteit, heldere afspraken en goede communicatie staan bij ons hoog in het vaandel.
VOAD Bouwkunde werkt voor zowel VOAD Architectuur als andere architecten en bouwpartners: zowel profit (bedrijven, ontwikkelaars), non-profit (zorg, onderwijs, maatschappelijk vastgoed) als woningbouw organisaties (woningbouwverenigingen).