AVG/GDPR

VOAD  hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Door middel van onderstaand statement, willen wij informeren op welke wijze wij de gegevens verwerken welke via de website bij ons binnenkomen en/of vastgelegd worden. Hiermee willen wij ons compliant maken aan de regelgeving van de AVG/GDPR.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

VOAD  kan jouw persoonsgegevens verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van VOAD .

VOAD  kan de volgende persoonsgegevens van jou verwerken:

  • voor- en achternaam
    • telefoonnummer
    • e-mailadres

 

Waarom VOAD  gegevens nodig heeft

VOAD  verwerkt je persoonsgegevens om telefonisch contact op te kunnen nemen als je daar om verzoekt, en om je schriftelijk (per e-mail of per post) te kunnen benaderen. Daarnaast kan VOAD  je persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jou gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit bouwkundige dienstverlening.

 

Hoe lang VOAD  gegevens bewaart

VOAD  bewaart persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens werden verzameld. Je gegevens worden in elk geval niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met jou tot stand komt.

 

Delen met anderen

VOAD  verstrekt je persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van VOAD worden algemene bezoekersgegevens bijgehouden, waaronder het tijdstip van opvraging en gegevens die jouw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. VOAD gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

Website analyse

VOAD maakt gebruik van Google Analytics voor WordPress om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de website van VOAD is bij Google zoekresultaat pagina’s. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van je computer (IP-adres), overgebracht naar en door servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie.

Het privacy beleid van Google kun je hier vinden: https://policies.google.com/privacy/update

VOAD heeft Google geen toestemming gegeven om via VOAD verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@voad.nl.
VOAD zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op een verzoek reageren.